DLK

Добредојдовте во ДЛ Конкорд

35 години дистрибутер во снабдувањето на хотели, ресторани, барови и институции во нашата земја.     

 

Што работиме?

Во ДЛ Конкорд нудиме целосен асортиман на производи и сервиси за да ги задоволиме сите Ваши потреби од угостителската опрема. Располагаме со енормно голем број на високо – квалитетни производи од познати производители, а сево ова за неверојатно прифатливи цени. Како и во секој бизнис, нашиот успех зависи единствено од Вас. Го уважуваме многу Вашето мислење, Вашите потреби, па затоа слободно контактирајте со нас на било кој начин, а ние ќе одговориме на Вашите барања во најкус можен рок.

35 години искуство

Експертско познавање на производи

Висококвалитетни производи

Одржливи и одговорни

Кои сме ние?

ДЛ Конкорд е водечки дистрибутер во Македонија на угостителска опрема.

 

Кои сме ние?

ДЛ Конкорд е водечки дистрибутер во Македонија на угостителска опрема.

Ја развивме оваа фамилијарна компанија која што постои повеќе од 30 години со единствена цел, да можете Вие да се концентрирате на Вашата работа и да имате целосна доверба во нашата соработка, бидејќи Вашите интереси се на врвот на нашата листа. Ве уверуваме дека секојдневно го прошируваме нашиот избор на производи и сервиси, со надеж дека ќе успееме да ги задоволиме Вашите интереси и потреби на Ваше и Наше заедничко задоволство.

Г-дин Данило Луковски

Нашите производи во акција