DLK

Нашите производи

Висококвалитетна кујнска опрема

Во ДЛ Конкорд, обезбедуваме висококвалитетна опрема за ресторани и домашни готвачи. Нашите производи се направени од најдобрите материјали и дизајнирани да ги задоволат потребите на професионалните готвачи и домашните готвачи подеднакво.

 

Висококласна Барска опрема

Нудиме широк избор на врвна бар опрема, вклучувајќи шејкери за коктели, цедалки и џигери. Нашите производи не се само функционални, туку се и елегантни, што ги прави совршен додаток на секој бар.

Издржлива опрема за готвење

Нашите издржливи садови за готвење се дизајнирани да ги издржат строгостите на зафатената кујна. Од тави за пржење до тенџериња, нашите производи се направени да траат и ви помагаат да постигнете совршени резултати секој пат.